5 tetor 2016

Marrveshje dhe kushte

Lexoni kushtet tona të përdorimit

pagesat:

Të gjitha pagesat do të bëhen në faqen e internetit PayPal.com, përmes encryption e saj të sigurt të të dhënave dhe pagesat elektronike.

Prodhimit / Anullimi Order:

Çdo urdhër do të konsiderohet e bërë në fund të pagesës të suksesshëm nëpërmjet PayPal. Ju mund të anuloni vetëm urdhrin gjatë 12h në vijim që kanë bërë dhe do të ketë të drejtë për rimbursim të plotë të parave tuaja për sa kohë porosinë tuaj, nëse nuk ka qenë i përpunuar tashmë gjatë një periudhe prej 2-4 ditë.

Dhe afatet për dorëzim:

urdhërat e ofrimit të ndryshojnë në varësi të punës së kërkuar për ta bërë këtë. Në çdo rast një grup i ditëve të punës është specifikuar në çdo produkt. Megjithatë Buyfollowers.pro rezervon të drejtën për të zgjatur afatin prej 10 ditë pune për shkak të akumulimit të punës.

urdhërat e ofrimit (raporte) do të bëhet me email në adresën email hyrë në mënyrë formën Buyfollowers.pro, të cilat shpesh mund të jetë një adresë tjetër PayPal. Në çdo rast ju këshillojmë që të kontrolloni dosjen spam dhe hyrjen e të dy llogaritë e postës për të parë nëse ju keni marrë raportin e punës së bërë

Garancitë e produkteve:

Ne ofrojmë të plotësoj numrin e tyre të pasuesve, tifozët, pamje të YouTube dhe / ose ndonjë produkt të blerë në faqen tonë të internetit, nëse ju humbni ndonjë prej tyre brenda 30 ditëve pas marrjes së pagesës. Me përjashtim për produktet e mëposhtme: llogaritë Instagram, Twitter ose YouTube, në të cilin rast konsumatori ka 48 orësh nga marrja e dosjes me qasje në këto llogari nëpërmjet postës elektronike për të kërkuar ndonjë incident.

Kushtet për kthim:

Siç u përmend më lart, vetëm Buyfollowers.pro do të kthejë shumën e paguar, në qoftë se në më pak se 12h periudhë, dhe kërkesa ende nuk është proceduar, në shumë raste përpunimi i secilës kërkesë është bërë para 12 orë pune.

Çfarë informacioni personal duhet të sjellë?
Duke kërkuar shërbimin tonë, ju do të kërkohet të plotësoni një formular regjistrimi. Për të përfunduar me sukses, ju duhet të shkruani emrin tuaj së bashku me detaje të pagesave dhe email-it tuaj të tanishme. Gjithsesi, ju mund të shikoni informacionin e postuar në faqen e internetit pa regjistrim.

Pse kemi nevojë për të dhënat tuaja personale?
Ka dy arsye kryesore pse të bëjmë me të dhënat tuaja personale.
-Së pari, ne kemi nevojë për informacionet e kërkuara për procesin e transaksionit tuaj. Ne nuk e shesim ose të ndajnë informacionin tuaj private ose publike me kompani të tjera pa lejen tuaj. I gjithë informacioni i mbledhur është e nevojshme për të përfunduar kërkesën tuaj dhe të ju dërgojnë blerjen tuaj.
-Së dyti, ne kemi për qëllim për të përmirësuar shërbimin tonë duke dërguar përditësime të rregullta për kërkesën përpunuara. Ne përdorim adresën tuaj e-mail për të dërguar gazetat periodike përmbajnë përditësime të rëndësishme, oferta speciale dhe detajet në lidhje me kërkesën tuaj dhe njoftimit të përfundimit të tyre. Ju pranoni të dërguar email newslestter (promovime, ulje, konkurse, lotari, etj ..). Ju mund të çabonoheni sa herë që ju doni nga e njëjta email dërguar.

Si është informacioni juaj i mbrojtur?

Të dhënat tuaja personale është e ruajtur në bazën e të dhënave. Ka një gamë të masave të sigurisë të zbatuara për të mbrojtur çdo informatat e ndjeshme. Përdorni shërbimin tonë të sigurisë është hapi i parë drejt suksesit. Të gjitha detajet janë transferuar përmes Secure Socket Layer (SSL) dhe kodifikuar në pagesën tonë bazës së të dhënave. Vetëm personat e autorizuar me të drejta të caktuara të kenë akses në këtë sistem të veçantë. Ata u pyetën për të mbajtur çdo gjë që ata punojnë nën konfidencialitet të plotë. Kur transaksioni është përfunduar, ne nuk e ruajtur të dhënat tuaja private, duke përfshirë numrat e sigurimeve shoqërore, numrat e kartave të kreditit, etj në serverat tanë.

A kemi përdorim cookies për të shfletuesit?
Po, ajo është. (Cookies shfletues, ose vetëm biskota, janë pjesë të vogla të informacionit të dërguar nga një faqe nëpërmjet një shfletues web në hard drive e kompjuterit tuaj, nëse ju lejojnë atë. Cookies të shfletuesit tuaj për të njohur faqe web dhe mos harroni informata të caktuara). Arsyeja pse ne përdorim cookies është për të na ndihmuar të identifikuar kërkesat tuaja dhe procesin e tyre. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni me përdorimin e cookies dhe palët e treta të tilla si të dhënat e dërguara, analytics Google, etj ..

A ka ndonjë shans që informacioni juaj personal është shpalosur për të palëve të treta?
Ne garantojmë se informacioni i marrë nuk është riblerë ose shiten ose transferohen në një farë mënyre për të tjerët. Megjithatë, disa informacione personale për ju mund të jetë në dispozicion për asistentët tanë të besuar, të cilët na ndihmojnë në bizneset tona operojnë në faqen tonë të internetit dhe të ju ndihmojë në mënyrën më të mirë të mundshme. Të gjithë partnerët tanë të mbajtur informacionin e tyre nën konfidencialitetit. Kjo mund të ndodhë kur ne kemi nevojë për të forcuar rregullat tona për të mbrojtur të drejtat e klientëve tanë dhe të kompanisë sonë.

Në bazë të Aktit të vitit 1998 për të mbrojtur privatësinë e fëmijëve në internet
Ne përputhje me Aktin e vitit 1998 për të mbrojtur privatësinë në internet e fëmijëve (COPPA), që do të thotë se ne nuk marrin asnjë informacion personal nga vizitorët nën 13 vjet. website dhe shërbimet tona janë fokusuar në klientët më shumë se 13 vjet.

Politika e privatësisë vetëm online
Kjo privacy policy mund të aplikohet për të informacionit të marrë përmes burimeve online, kurrë burime të tjera.

Marrëveshja e konsumatorëve

Përdorimi i faqen tonë të internetit është vullnetar, ju nuk janë të nevojshme për të përdorur shërbimet tona. Ju pranoni ndonjë ndryshim në këto terma dhe shërbimet që mund të përmirësojnë platformën. Duke përdorur faqen tonë ju pranoni privacy policy tonë online.

Kjo faqe nuk është përgjegjës për çdo dëmtim të shkaktuar problemin dhe pasojat e saj, kjo është pjesë e përgjegjësisë tuaj. Afati i kësaj marrëveshjeje do të fillojë me pranimin e paketës tuaj dhe do të përfundojë kur të përfundojë nga secila palë.

Ndryshimet në Privacy Policy
Nëse ne ndryshuar privacy policy tonë, ne do të sigurojë ul receptorin e telefonit të gjitha ndryshimet në këtë faqe dhe për të ndryshuar ndryshimin datë për Privacy Policy poshtë.
2015/07/15 modifikojë këtë politikë

Duke pranuar këto terma dhe kushte është edhe pranuar politikën tonë rimbursim.

kontakt
Nëse keni ndonjë pyetje rreth privacy policy tonë, ju lutemi të na kontaktoni duke përdorur kontaktin tonë në faqen tonë të kontaktit.

duke përdorur cookies

Ky web site përdor cookies për ju të keni përvojën më të mirë të përdoruesit. Nëse ju vazhdoni të shfletoni ju jeni duke i dhënë miratimin tuaj për pranimin e cookies lartpërmendura dhe pranimin e tona Politika cookies, Klikoni lidhjen për më shumë informacion. PRANOSH

Njoftim i cookies